LUXE WONEN & WERKEN

LUXE WONEN & WERKEN

De combinatie van tropisch hardhout en metaal is gebruikt om contrast te creëren met de strakke, witte muren. Dat zorgt voor een ruimtelijk effect. Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen wat het contrast met donkere kleuren en het ruimtelijk effect versterkt.

Deze extra woonkamer is door het gebruik van veel warme kleuren zeer sfeervol geworden. Met een professionele DJ installatie en complete bar is dit een ideale ruimte om vrienden uit te nodige voor een ontspannen avond of een feestje in het weekend. Deze ruimte op de begane grond grenst zowel aan het riante terras als aan een ruime badkamer met sauna en jacuzzi. Hierbij zijn wit en grijs als basiskleuren van toepassing. De grote mozaïekwand zorgt voor een ware ‘eye catcher’.

De sfeer van de keuken is clean en modern. De donkergrijze hardstenen vloer en keukenbar zorgt voor een stevig contrast met de witte muren. De daaraan grenzende eetkamertafel van massief notenhout voor acht personen biedt met de comfortabele kuipstoeltjes alle gelegenheid voor uitgebreid en culinair tafelen. Zwarte details in de verlichting, de eetkamerstoelen, de tafel en ook de jaloezieën zorgen voor het contrast in de gehele ruimte.

Het behang en de verlichting zorgen voor een moderne uitstraling in de slaapkamer. De kasten en het bed zijn volledig in Amerikaans noten gefineerd. De ‘wow factor’ is de LED verlichting onder het ogenschijnlijk zwevende bed. 

De beperkte mogelijkheden van de ruimte in de badkamer boven hebben niet voor een bijzondere indeling gezorgd, maar de materialen compenseren dat helemaal. De grote tegels met een geoxideerd effect zorgen voor karakter en warmte. De combinatie van het donker gekleurd glas bij de inloopdouche en de badkamerkast zorgen daarnaast voor extra ruimtelijkheid. De verlichting boven het op maat gemaakte badkamermeubel is efficiënt in gebruik en licht tevens het uit Corian gemaakte blad goed uit.

De eiken vloer in de verder strak, wit gestuukte hal zorgt voor een warme, maar toch rustige ruimte. Aangezien de hal normaal alleen als ‘verkeersruimte’ dient is het vaak ingewikkeld om hier een sfeervolle ruimte van te maken. De wandspots dragen hier met hun sfeerverlichting aan bij. Het gewenste daglicht in de hal wordt gerealiseerd door de glazen deur richting de woonkamer.
Het blauwe accent in de krukken van de keukenbar komt duidelijk terug in de woonkamer middels het riante kleed van Bic en de comfortabele fauteuil van Indera. Ook de spannende combinatie de blauwtinten in de kussens zorgen voor een opvallend geheel. De ‘zware’ piano is een klassiek item in deze verder moderne omgeving. De grote ramen zorgen voor volop daglicht en gecombineerd met de zachte gordijnstoffen ideaal om de ruimte extra aan te kleden.