AANBOUW STADSWONING AAN HET WATER, TILBURG

AANBOUW STADSWONING AAN HET WATER

Deze ruime en hoge hal heeft gedurende de dag volop licht van buiten, maar ook ’s avonds wordt er door de subtiele, dimbare verlichting van MOOOI gezorgd voor goed verspreid en sfeervol licht. Als het donker is, kan men de grote glazen voorpui sluiten door het elektrisch bedienbare systeem met gordijnen aan het bijna vier meter hoge plafond.
De marmeren vloer start in de hal en is naadloos doorgetrokken naar de garderobe, toilet en badkamer.

In hetzelfde marmer is een op maatgemaakt fonteintje gemaakt voor in het toilet en een wasbak voor op het badmeubel in de badkamer. De douchewand van bruin getint glas kleurt bij het marmer en scheidt de douche van de rest van deze compacte badkamer op een luchtige manier.

In de met een aanbouw vergrootte slaapkamer is een royale inloopkast van Porro gecreëerd, welke met bruin getinte glazen deuren is afgewerkt. De verlichting in deze inloopkast gaat automatisch aan bij het openen van deze deuren gemaakt van hetzelfde glas als de douchewand in de ernaast gelegen badkamer. Door de uitbreiding van deze ruimte is er ook voldoende plaats ontstaan voor een make-up tafel en comfortabele clubfauteuil van i4Mariani. De wens voor een slaapkamer met ‘warme’ materialen is ingevuld door het gebruik van een katoenen vloerbedekking van Van Besouw en het beplakken van de lange wand met een 100% linnen wandbekleding van Fanny Aronsen voor het Zweedse Novalin.